Som ni märker ligger vår sida ute på Internet sedan en tid tillbaks. Ni får gärna tipsa oss om det är något som ni vill lägga till på hemsidan. Det går att skicka mail direkt till styrelsen från hemsidan. Gå i så fall till Kontakt, där ni hittar ett formulär.

I slutet på den här veckan (v.4) så kommer vi att märka samtliga cyklar som står i källaren, gården och ut med gatan med ett markering på styret. Vi gör detta eftersom det behövs en upprensning bland alla våra cyklar. Har man inte tagit bort bandet senast den 28/2 så kommer vi att forsla bort cyklarna som har markeringarna kvar på styret.

Vi tänkte göra göra en liten undersökning när det gäller balkongintresse i huset. Vi har gjort ett utskick till samtliga hushåll där man fyller i om man är intresserad eller ej. Vi har inte kontaktat byggfirmor eller eller tagit in några offerter än. Vi gör detta för att väcka intresse, för att sedan i så fall fortsätta undersöka om det är möjligt att bygga balkonger i vårt hus. Lämna in talongen på utskicket senast den 28/2 eller tidigare i föreningens brevlåda i trapp 4A, så att vi kan gå vidare med ärendet. Visst vore det härligt med en balkong, eller hur?

Om ni vill träffa oss i styrelsen så är vi anträffbara sista måndagen i varje månad kl.19.00 i styrelserummet (nere i källaren).