Den 24 maj så kommer Brf. Mariedal att hålla årsmöte, i vanlig ordning borta på servicehuset Tuppen som ligger på Tessinsvägen. Mer info om detta kommer om en månad, då ni även får tillgång till årsredovisningen. Nu kan redan nu planera in den 24 maj i er kalender. Motioner ska vara inlämnade senast den 15 april, och lämnas till föreningens postlåda på Kilian Zollsgatan 4 a.

Vi har haft problem med vår styrelsetelefon, och det har då varit svårt att komma fram. Under vecka 13 så är den igång igen.

Nya grejor som exempelvis hemsidan tar alltid lite tid i början att lära sig, men har ni frågor så kan ni även nu skicka dessa till föreningens e-postadress som är info@mariedal1916.se. Vi kommer att läsa av mailen ungefär två gånger i veckan.

När det gäller balkongbygget så har vi tagit kontakt med en arkitekt som ska se över om det finns en möjlighet för ett eventuellt balkongbygge för berörda lägenhetsinnehavare. Tyvärr så ser det inte så ljust ut på grund av att så få visat intresse, men vi gör ett försök.

Nytt telefonnummer till styrelsen:

0733-88 76 73