Månad: maj 2011

Nedflyttning till källarplanet

Då var det tid för nerflyttning till källarplanet igen! Från och med på föreningsstämman så går det bra att kvittera ut er källarnyckel. Om ni inte kunde närvara på stämman så kommer det att finnas en representant från styrelsen i styrelserummet varje kväll under v. 21 mellan kl 17.30 – 18.00 där ni kan kvittera ut er nyckel. Så fort ni har fått er nyckel går det bra att börja nerflyttningen. Ni har fram t.o.m. v. 24, den 19/6, på er att flytta ner era tillhörigheter. En container kommer att finnas på plats varje helg fr.o.m. nu på fredag och ni har chansen att samtidigt göra en riktig vindsrensning. Vid problem kontakta styrelsen.

Styrelsen informerar

Källarrenoveringen är klar! Nu inväntar vi låscylindrar till respektive förråd och så fort de är på plats kan vi köra igång med att lyfta ner våra tillhörigheter till källarplanet igen. Vi kommer ut med ett nytt infoblad när det är tid för flytt, där ni också kommer att få all information hur ni ska gå tillväga. Räkna med någon dag vecka 21 att börja flytta ner era tillhörigheter. Tänk på att fixa ett hänglås till ert källarförråd, nyckeln intill själva förrådsdelen kommer att delas ut till respektive lägenhet så fort låsen är monterade.

Glöm ej Föreningsstämman måndagen den 23/5 kl. 19.00.
Plats: Servicehuset Tuppen (Tessinsväg). Årsredovisningarna är något försenade, de kommer att delas ut till samtliga hushåll så fort de är klara.

© 2024 Brf Mariedal 1916

Tema av Anders NorenUpp ↑