välkomnar Dig

Månad: september 2014

Översvämning och uppmaning att rensa förråd!

Två veckor har gått sedan översvämningen slog till mot vår fastighet. Vaktmästarna Cymko och Länsförsäkringar, fastighetens försäkringsbolag, är involverade. Det som händer nu är att försäkringsbolaget kommer gå igenom rapporten som OCAB i samarbete med Cymko lämnat in. Det kommer även placeras ut fläktar i källaren för att torka upp så mycket som möjligt. Känner ni att där finns en illaluktande doft i källaren så beror det på att det finns en del våta saker kvar i lägenhetsinnehavarnas förråd. VI BER DÄRFÖR SAMTLIGA INNEHAVARE ATT GÅ IGENOM SINA FÖRRÅD OCH SLÄNGA DET SOM INTE GÅR ATT RÄDDA. Föreningen har haft en container på gården i en och en halv vecka och där den sista containern blev hämtad i stort sett tom.

Ni som har saker kvar att slänga vänligen hitta en lämplig plats på gården. Därefter beställer föreningen en container för uppsamlingen. Återigen så får ni kontakta ert eget försäkringsbolag om ni vill få ersättning för skador på eget lösöre. Vaktmästarna har gått igenom vad som behöver göras och så fort försäkringsbolaget har gett sitt medgivande så kommer vi att köra igång med återställning av källaren.

Men först vill vi att alla lägenhetsinnehavare går igenom och rensar sina förråd så att all fukt försvinner.

Information gällande översvämning

Natten mellan lördag den 30/8 till söndag den 31/8 var det översvämning i stora delar av Malmö. Även vår fastighet blev drabbad. Med stort hjärta och en enorm vilja var vi ett antal medlemmar som rullade upp skjortärmarna och såg till att stora delar av vattenmassorna försvann från våra utrymmen. Tack alla för er kämpainsats!

Föreningens fastighetsförvaltare Cymko har blivit kontaktad och vi kommer även att kontakta föreningens försäkringsbolag och anmäla husets skador. Boende i fastigheten ska kontakta SITT EGET försäkringsbolag för anmälan av det som blivit förstört i källarförråden.

Container kommer att sättas ut på gården.

Har ni frågor till styrelsen vänligen kontakta oss via hemsidans email adress.

© 2024 Brf Mariedal 1916

Tema av Anders NorenUpp ↑