(Motsvarande det som under helgen satts upp i trappuppgångarna.)

Under nästa vecka drar balkongbygget igång, med bl.a. resning av byggnadsställningar på gården. Ni som ska ha byggare hemma, glöm inte att lämna nyckel enligt anvisningar i tidigare skickat e-postmeddelande. Alla ni andra: tack för visad hänsyn och tålamod. Vi hoppas att det kommer att vara snabbt avklarat.

Föreningen kommer att hålla årsstämma den 7 juni 2017 på Servicehuset Tuppen.

På nationaldagen, den 6 juni 2017, kommer vi att hålla stor gårdsfest med lite musik, fri mat och dryck samt tårta och kaffe. Detta med anledning av att huset fyller 100 år.

Fortfarande finns åtminstone ett fint källarrum för förvaring av lösa saker kvar att hyra, skulle någon medlem vara intresserad. Se tidigare inlägg på hemsidan.

Den daterade informationen i de inglasade trapphustavlorna kommer att uppdateras inom kort. Till dess, se information om t.ex. felanmälan på hemsidan.

Som medlemmar i en SBC-förening kan ni logga in på SBC:s Vår Brf, www.sbc.se. Användarnamn och lösenord hittar ni på era månadsavgiftsavier.

Styrelsen påminner föreningens hyresgäster om att erbjudandet att köpa loss sin hyreslägenhet och omvandla den till bostadsrätt kvarstår.