välkomnar Dig

Månad: mars 2020

Meddelande från föreningens förvaltare SBC

Försiktighetsåtgärder pga coronaviruset

Vi bryr oss om dig som bor i huset, er som förening och våra medarbetare som är ute hos er i fastigheten. Därför vidtar vi vissa försiktighetsåtgärder för att begränsa spridningen av coronaviruset. Vi prioriterar akuta och nödvändiga serviceåtgärder i lägenheterna tills vidare.

  • Ingen av våra medarbetare som uppvisar sjukdomssymptom arbetar – det innebär att vi har färre medarbetare i tjänst och det kan bli fördröjning på vissa åtgärder vilket vi ber om överseende med
  • Innan vi kommer in i din lägenhet måste vi veta att du och din familj inte uppvisar några sjukdomssymptom – vid tecken på symptom kommer vi inte att gå in i lägenheten
  • I de fall vi kommer in i din lägenhet undviker vi att ta i hand, vi håller avstånd osv
  • Var extra noga med handhygien och städning – i ett flerfamiljshus är det många som rör vid samma ytor som dörrhandtag, ledstänger, hissar, knappar, portkodsdosor mm
  • Om du har sjukdomssymptom tänk på att inte använda gemensamma utrymmen så som tvättstuga mm för att inte smitta andra – be hellre om hjälp
  • Tänk på att inte ta emot besök av personer som uppvisar sjukdomssymptom
  • Ta hänsyn till de som är i riskgruppen – hjälp gärna varandra

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer gällande smittspridning, som att hålla god handhygien, hosta/nysa i armvecket och att stanna hemma om man känner sig sjuk. Vi uppmanar alla att följa händelseutvecklingen och myndigheternas råd och rekommendationer.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor och funderingar – vi gör vad vi kan för att hjälpa till och för att saker ska fungera som vanligt. Du når oss på 0771-722 722 och kundtjanst@sbc.se .

Vänliga hälsningar

SBC

Nyhetsbrev 4 mars

BALKONGDÖRRAR I TRAPPHUS SKA HÅLLAS STÄNGDA
I enlighet med Boverket byggregler (2011:6, avsnitt 8:231) med krav på barnsäkerhet så MÅSTE balkongdörrarna hållas stängda. Öppnar man dörren så ska den stängas igen med säkerhetsbeslaget.

RELINING AV AVLOPPSRÖR I HÖST
Separat information har satts upp i trapphus, på anslagstavlan i källaren samt information finns inlagd på föreningens hemsida. Uppdaterad information kommer att lämnas fortlöpande.

COM HEM TV – FRÅN DEN 26 MAJ ENBART DIGITALA KANALER
Se informationsblad på anslagstavlan, från den 26 maj går COM HEM över till att sända tv-kanaler helt digitalt. De som idag tittar analogt behöver ändra till digital-tv på sina tv apparater. De som har äldre tv kan behöva skaffa en nyare eller komplettera med en digital-box.

© 2024 Brf Mariedal 1916

Tema av Anders NorenUpp ↑