välkomnar Dig

Månad: oktober 2020

Nyhetsbrev 18 oktober

BRANDÖVERSYN
Vid senaste månadskontrollen enligt checklista har några anmärkningar noterats, det förvaras en del småsaker, sparkcykel m.m. i allmänna utrymmen i trapphus vilket inte är tillåtet p g a brandfara och ombedes att tas bort. Även några balkongdörrar i trapphuset har stått olåsta, dessa ska reglas igen efter öppnande p g a krav på barnsäkerhet.

INFORMATION OM RELINING
Vi hoppas komma med mer detaljerad information gällande reliningprojektet inom kort. Projektet planeras enligt den tidsram som angetts på anslagstavlan.

ADVENT
Söndag första advent är alla boende i huset välkomna att komma ner till gården för lite glögg & tilltugg och möjlighet att träffa grannar och styrelsen. Vi återkommer med tid.

Nyhetsbrev 7 september

GROVSTÄDNING KÄLLARKORRIDOREN 12 OKTOBER – FLYTTA PÅ PARKERADE CYKLAR
Städning med maskin är beställd till måndag den 19 oktober, vi ber boende med parkerade cyklar i källaren att flytta upp dessa till gården senast söndag kväll. Cyklar som inte har flyttats kommer att tillfälligt ställas in ett källarförråd
fr o m söndag kväll.

CONTAINER TILL GÅRDEN 9 OKTOBER
En container är beställd till fredag den 9 oktober, passa på att rensa ut!

SOPRUM, TVÄTTSTUGOR OCH ALLMÄNNA UTRYMMEN
Soprummet och våra tvättstugor är gemensamma utrymmen för boende i fastigheten och med gemensamt ansvar att hålla prydligt. Liten påminnelse att
– Sopsortera rätt
– Släng endast elskrot i elskrotlådan
– Vik större kartonger
– Lämna loppissaker till Myrorna och liknande
– Lämna inte möbler och annat i källarkorridorerna
– Lämna tvättstugan i gott skick till efter avslutat pass

© 2024 Brf Mariedal 1916

Tema av Anders NorenUpp ↑