(Motsvarande det som samma dag sattes upp i trappuppgångarna.)

Nästa helg (27-29 januari) kommer det att stå en container på gården, för medlemmar och hyresgäster att kasta saker i, inklusive julgranar. Vänligen släng inte era granar i de gröna kärlen i miljöhuset alltså.

Styrelsen vill be er som röker på trapphusbalkongerna att visa stor hänsyn till övriga boende. Detta innefattar att alltid ha balkongdörren stängd, så att inte rök kommer in i trapphuset. Det innefattar också att ta med fimpar hem och slänga dem i sina hushållssopor, dvs. inte låta dem stå framme i någon gammal flaska med vatten eller ännu värre slänga dem på gatan. Ifall detta inte sköts bättre så kan styrelsen komma att besluta om förbud mot rökning på trapphusbalkongerna.

SAVE THE DATE!

Styrelsen har preliminärbokat stämmodatum till den 7 juni 2017. Vi kommer sannolikt att vara på Servicehuset Tuppen på Tessins väg. Dagen innan, på nationaldagen, planerar vi som tidigare flaggats för ett jubileumsfirande av huset, som fyller 100 år. Det blir festligheter på gården under eftermiddagen, inklusive en bit mat och något att dricka. Mer information om detta när det närmar sig.