Då börjar det närma sig en lösning när det gäller lägenhetsbygget på vinden. Bygglovet har blivit godkänt och vi kommer att få information inom kort av Darjac Fastigheter när det gäller byggstart etc. Vi återkommer så snart vi vet mer.

Idag har föreningen två p-platser till förfogande som kommer att säljas ut till våra medlemmar i huset. Varför vi avvaktar med att sälja ut p-platserna beror på att när väl bygget kommer igång så blir behovet av plats på gården stor, därför väntar vi till efter bygget med att sälja ut dessa två platser. Under tiden kommer vi att hyra ut p-platserna till medlemmar i huset som fram till byggstart kan nyttja dessa platser. Ni som är intresserade ombeds lägga en lapp med namn och lägenhetsnummer i föreningens postlåda som finns i trapp 4 A senast fredagen den 15/10. Vi kommer sedan att ha en lottdragning ute på gården söndagen den 17/10 kl 12.00 (ni måste närvara vid lottdragningen om ni är intresserade). Månadsavgiften kommer att ligga på 500 kr/mån.

Då var det tid igen…  Elektronikvagnen är inte en container där man slänger allt möjligt utan det ska vara elektronikprylar och inget annat, vänligen ställ inte saker på golv, fönsterkarmar eller på locket på kärlen utan soporna ska ner i respektive kärl. Respektera dessa anvisningar och tänk på att det är medlemmarnas hus, d v s ditt och mitt och ingen annans.

Vår gårdsfest, med italiensk buffé från Di Penco, gick av stapeln i slutet av augusti. Vädret var strålande och festen blev lyckad,  inte minst bland gårdens barn som kunde njuta av Malmös största godisskål. Vi hoppas på kommande gårdsfester, med kanske lite fler deltagare nästa år…