Under januari kommer ny belysning att monteras på prov i källargången vid Mariedalsvägen. Belysningen är lågenergilampor och ljuset sätts igång med rörelsedetektorer.

Status för vindsbygget; Byggstart sker så snart flertalet av lägenheterna är sålda, våra förhoppningar om byggstart under mars/april. Vindsvåningarna ”Nio unika vindsvåningar nära havet” säljs genom Erik Olsson Fastighetsförmedling AB. Läs mer på www.erikolsson.se/1916.

Status balkonger; En avstämning är gjord och intresseanmälan har sammanställts för de brf lägenheter som har förutsättning att få balkong. Balcona kommer att mäta upp de aktuella lägenheterna under januari/februari och lämna prisförslag, exakt datum fastställs inom kort.

Vecka 3 kommer styrelsen att ta beslut vilket företag som ska lägga in ett ny s.k. taggsystem till våra ytterdörrar. Vi kommer även under månaden att ta beslut angående infartsgrinden.

Vi hoppas att samtliga brf innehavare har tagit del av informationen som har lämnats ut till hushållen gällande bostadsrättstillägget.