Månad: april 2017

Nyhetsbrev den 26 april 2017

Äntligen börjar balkongbygget bli klart. Tack för tålamodet. Nu ser vi fram emot en lång sommar.

Datum för gårdsfesten har ändrats till den 5 juni 2017, med början från kl. 17.00. Detta med anledning av att festen ska kunna fortsätta in på natten. Huset fyller 100 år och det firar vi med fri mat och dryck, inkl. öl och vin. Något utöver det vanliga utlovas! Så boka datumet i era kalendrar. Vi beställer mat för ca 60 personer. Först till kvarn!

Som tidigare sagts håller föreningen årsstämma den 7 juni 2017 på Servicehuset Tuppen med början kl. 19.00. Kaffe och bulle kommer att serveras. Motionsstopp är den 1 maj 2017. Motioner kan mailas till styrelsens e-postadress.

En trädgårdsgrupp, med uppdrag att komma med förslag till förbättringar av gården,  har formats på nytt och haft ett första möte. Är du som medlem intresserad av att delta i gruppens arbete, maila till styrelsens e-postadress.

I övrigt fortsätter styrelsen sitt arbete med åtgärdandet av husets ventilation och bytet av fläktarna på taket samt upprustning av tvättstugan mot Mariedalsvägen och renovering av torkrummen.

Nyhetsbrev den 4 april 2017

Sedan en tid är balkongbygget i full gång. Vi hoppas att byggnadsställningarna på gården kommer att monteras ned inom kort. Betongplattorna kommer senare att lyftas på med kran och efter det kommer Balcona att montera räcken och lister, måla m.m. Balcona har även lovat att måla om fasaden runt de äldre balkongernas infästningarna (den tidigare nyansen blev fel, plus att det har flagnat färg på sina ställen).

I samband med att element flyttades i vissa lägenheter som nu får balkong kom det in luft i värmesystemet som varit svår att få ut igen. Vissa drabbades därför av kalla element. Detta ska nu vara åtgärdat, och vi hoppas alla har värme i sina element.

Föreningen kommer att hålla årsstämma den 7 juni 2017 på Servicehuset Tuppen. Motionsstopp har beslutats till den 1 maj 2017. Motioner kan mailas till styrelsens e-postadress, info@mariedal1916.se.

Vänligen ställ inte upp de portdörrar som har automatisk öppningsfunktion, eftersom det kan leda till att elmotorn går sönder. Stäng heller inte av öppningsfunktionen, eftersom systematiken kan ta skada och vi då måste beställa hit en elektriker för återställning.

Som tidigare flaggats för: på nationaldagen, den 6 juni 2017, kommer vi att hålla stor gårdsfest med lite musik, fri mat och dryck samt tårta och kaffe. Detta med anledning av att huset fyller 100 år.

© 2024 Brf Mariedal 1916

Tema av Anders NorenUpp ↑