välkomnar Dig

Månad: februari 2021

Nyhetsbrev 1 mars

UPPDATERING RELINING AV AVLOPPSRÖR

  • Tillfälliga avloppsrör är nu installerade i källaren, tänk på att inte spola ner otillåtet avfall, med risk för stopp/läckage i avloppsrören!
  • Hissar kan behövas stängas av, information om när och hur länge kommer att sättas upp i förväg
  • Fortlöpande information om relingen sätts upp av Re.new

MOTIONER OCH STÄMMA

  • Motioner ska vara inlämnade senast den 15 april via styrelsebrevlådan eller e-post till info@mariedal1916.se
  • Årsstämma är planerad till vecka 24, runt den 14-17 juni

HYRESHÖJNING FÖR HYRESGÄSTERNA

Föreningens 7 hyresgäster har fått en höjning av hyran från den 1 april i år med 0,75% samt med 1.25% från den 1 januari 2022. Höjningen följer den allmänna höjningen på orten samt MKBs avtal.

Nyhetsbrev 2 februari

VI VILL PASSA PÅ ATT VÄLKOMNA ALLA NYINFLYTTADE ! TROTS ”CORONAÅRET” BYTTE 12 LÄGENHETER ÄGARE UNDER 2020 OCH MÅNGA HAR FÅTT NYA NYA GRANNAR

Styrelsen arbetar aktivt med förbättringsarbete och även för ett bra samarbete med vår förvaltare SBC. Vi bor i en vacker äldre fastighet som behöver tas om hand och när reliningprojektet är över så hoppas vi äntligen kunna ta itu med att måla om och göra trapphusen fina och även få ordning på cykelparkeringen på gården.

Att ha en välskött förening kräver även aktivt samarbete från de boende i huset, hör gärna av er med synpunkter och förslag. Anmäl fel i trapphus och gemensamma utrymmen till SBC så att det blir åtgärdat och lämna inte bråde i källare och miljöhus.

Reliningprojektet är något försenat hos entreprenören. Se infobrev i trapphus och uppdaterad projektplan på anslagstavlan i källaren.

© 2024 Brf Mariedal 1916

Tema av Anders NorenUpp ↑