(Motsvarande det som satts upp i trappuppgångarna.)

Besiktningen av balkongerna har godkänts och de nya balkongerna har börjat användas. Några åtgärder kvarstår för entreprenören, bland annat bättringsmålning runt infästningarna.

Som tidigare sagts håller föreningen årsstämma den 7 juni 2017 på Servicehuset Tuppen med början kl. 19.00. Kallelse och årsredovisning delas ut till medlemmarnas postboxar under denna vecka. Några motioner har inte inkommit.

Trädgårdsgruppen har haft sitt andra möte och träffat en trädgårdsarkitekt. Arkitekten har nu ritat ett nytt förslag på förbättringar och nya planteringar, enligt gruppens önskemål. Detta kommer att finnas tillgängligt på stämman. Är du som medlem intresserad av att delta i gruppens arbete, maila till styrelsens e-postadress.

Styrelsen önskar påminna er med parkeringsplatser att dessa är registrerade som bostadsrättsobjekt och kan överlåtas medlemmar emellan eller säljas tillsammans med lägenhet till ny medlem. För de av er som köpt lägenhet, men i överlåtelseavtalet inte specificerat vilken del av köpeskillingen som avser parkeringsplatsen, har SBC i sitt system antecknat att ni köpt parkeringsplatsen för en krona (borde dock ha stått noll kronor, men det tillåter inte deras system). Detta kan innebära att ni vid en försäljning av endast parkeringsplatsen (dvs. ni bor kvar i lägenheten) blir tvungna att räkna hela försäljningssumman som reavinst.

Missa inte gårdsfesten den 5 juni 2017, med början från kl. 17.00. Huset fyller 100 år! Föreningen bjuder på mat och dryck.