välkomnar Dig

Månad: maj 2020

Nyhetsbrev 27 maj

ÅRSSTÄMMA 1 JUNI
Påminnelse om årsstämma måndag den 1 juni kl 18.00 på gården. En förenklad stämma detta år p g a coronaläget. Kläder efter väder och varmt välkomna!

ÅRSREDOVISNING 2019
Årsredovisning för 2019 finns nu uppladdad på föreningens hemsida. www.mariedal1916.se/Energideklaration och årsredovisningar
Årsredovisningen kommer även att delas ut i postfacken i slutet av denna veckan.

OMBYGGD PERGOLA/BÄNKAR/SANDLÅDA
Vi vill passa på att tacka Josip och Jörgen, medlemmar i föreningen, som på sin fritid och utan ersättning har byggt om pergola, bytt träbänkar och sandlåda med nytt virke samt rensat upp/tagit bort buskar. Den lilla gången i mitten av pergolan kommer att stenläggas samt även en liten hörna in mot planket.

SOPRUMMET/MILJÖHUSET
Vi har beställt extra tömning, även om det tyvärr fungerar dåligt nu i coronatider, och vädjar att alla hjälps åt att hålla ordning, vika ihop kartong etc. Det är allas ansvar och det är ingen som plockar upp efter dig.

Uppdaterad information gällande relining av avloppsrör

Påbörjande av projektet är senarelagt med start under december 2020 med etablering. Själva relingen av rör sker först efter helgerna. Projektet beräknas ta 26 veckor och vara klart under juli 2021.

Uppdragets omfattning:
Etapp 1 Etablering
Start i december 2020 med översyn och planering.
Etapp 2 Relining av horisontella avloppsrör i källare
Påbörjas efter jul/nyår i januari 2021.
Etapp 3 Relining av vertikala avloppsrör till lägenheter
Preliminärt i februari.
Etapp 4 Avslut och besiktning
Avslut under juli 2021 med besiktning efter semestrarna.

Under vertikal relining kommer man att ta ett trapphus i taget, det beräknas att ta 4-5 dagar per lägenhet i vart trapphus. Under tiden kommer det inte att vara möjligt att använda vatten och avlopp i kök samt vatten/avlopp/toalett/dusch i badrum för var lägenhet.

Bodar med tillgång till dusch/toalett kommer att sättas upp på innergården. Det kommer även att finnas möjlighet att beställa en separat provisorisk toalett typ porta potti.

Föreningen och entreprenören kommer att kalla till informationsmöten under hösten.

© 2024 Brf Mariedal 1916

Tema av Anders NorenUpp ↑