välkomnar Dig

Månad: april 2020

Nyhetsbrev 28 april

NYA BESKED GÄLLANDE RELINING AV AVLOPPSRÖR – TIDPUNKT FRAMFLYTTAD
Relining av avloppsrören kommer tidigast att påbörjas i november 2020, med start av horisontella rör i källare och senare vertikala rör i trapphus, preliminärt tidigast februari 2021. Mer information kommer när kontrakt skrivits med entreprenör.

INNERGÅRDEN
Träden har blivit beskärda för någon månad sedan och pergolan kommer att bytas ut med nytt trä, samt även träbänkar, och sedan ska en klätterhortensia med vita blommor planteras vid pergolan.

ÖVERSYN CYKELSTÄLL
Vi håller på att se över cykelställ på gården, det är trångt och fungerar dåligt. Planen är att byta till cykelställ med 50 cm mellan cyklarna och utöka med mer platser mot kanterna där möjlighet finns och snedställ på några ställen. Möjligheterna att utöka med ett nytt cykelrum i källaren samt automatisk dörröppnare finns även med i planerna.

Nyhetsbrev 6 april

NYA STADGAR
Reviderade stadgar är godkända av Bolagsverket och finns nu inlagda på föreningens hemsida/stadgar.

STÄMMA 1 JUNI
Årsstämman är fastställd till den 1 juni. Vi ser för närvarande över olika möjligheter att genomföra stämman med tanke på gällande corona riktlinjer.

COM HEM TV – DATUM FÖR UPPHÖRANDE AV ANALOG TV FRAMSKJUTET
Se informationsblad på anslagstavlan i källaren, datum för upphörande av analog tv är framskjutet till den 8 september 2020. Tillgång till globala nyheter i coronatider, som BBC, CNN m. fl. kanaler, visas tillfälligt utan kostnad för alla med digital tv.

SOPRUMMET
Soprummet och kärlen i soprummet har tvättas extra, utöver ordinarie rengöring. Tänk på att alla bär ansvar att hålla ordning i soprummet och vika ihop kartonger. Vi ser även över tömning av kärl med tätare intervall.

© 2024 Brf Mariedal 1916

Tema av Anders NorenUpp ↑